Stralende ouderen lopen door de gangen van Koornhorst.

Op 28 augustus 2018 heeft Stichting Kracht & Pracht de deuren geopend van de interne kapsalon in het senioren complex Koornhorst te Amsterdam Zuidoost.  Volgens Stichting Kracht & Pracht waren de ouderen toe aan een kapsalon die diverse diensten biedt voor de diverse senioren. Stichting Kracht & Pracht is opgericht voor mensen die in sociaal isolement verkeren. De stichting steunt en motiveert deze mensen om uit dit isolement te komen.

Koornhorst is een mooie overeenkomst aangegaan met Kracht & Pracht. Door dit besluit van beide partijen wordt er gewerkt aan sociale en maatschappelijke ontwikkelingen. De kapsalon wordt bemand door een ervaren kapster die met liefde de senioren laat stralen en tegelijkertijd haar studenten (deelnemers van de stichting) de kneepjes van het vak leert.

Op 21 Augustus 2018 heeft er een openingsmiddag plaats gevonden voor de bewoners van Koornhorst. Na deze geslaagde middag draait de kapsalon inmiddels op volle toeren. Stichting Kracht & Pracht benadrukt dat de kapsalon puur voor maatschappelijke doeleinden is geopend. Verdere ontwikkelingen worden gecommuniceerd via de website, de facebook pagina en toekomstige persberichten.

Einde Persbericht


Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Udritcha Millerson vervangende woordvoerster Stichting Kracht & Pracht, tel. 06-11155643.

Informatie over Stichting Kracht & Pracht vindt u op www.stichtingkrachtenpracht.org