Over Stichting Kracht & Pracht

Home » Over Stichting Kracht & Pracht

Visie

“Sociale isolement bestrijden en regie over het eigen leven nemen”. (Oprichtster Muriël Richard) 

Regie over je eigen leven kwijtraken is een zware pil om te slikken en de weg terug te vinden in het leven is niet altijd even gemakkelijk.

Het is van belang om te weten wat je sterke eigenschappen zijn. Deze kunnen niet alleen helpen om regie over je eigen leven te krijgen maar ook meer zelfvertrouwen en vergroot de kans om de juiste baan of andere passende bezigheid te vinden.

De stichting schept mogelijkheid om mensen te ondersteunen en begeleiden bij het (her)vinden van eigen kracht en stimuleert om dit optimaal in zetten ten behoeve van zichzelf en de samenleving.

Financiering

De stichting ontvangt geen structurele subsidie en het is voor het organiseren van de activiteiten voornamelijk afhankelijk van project, giften en donaties.

Financiële verantwoording van de stichting is in orde. De werkzaamheden worden uitgevoerd door: Cijfers Uptodate V.O.F, specialist in de financiële & fiscale dienstverlening.

Doelstelling

“Ieder individu heeft zijn eigen kracht en mogelijkheden. Als deze herkend en benut worden kunnen er prachtige ontwikkelingen ontstaan ”.

Kracht en Pracht zet zich in mensen te stimuleren om zichtbaarder te worden in de samenleving. En motiveert door eigen talenten en passie in te zetten om vorm te geven aan het leven. Om een sterk netwerk ontwikkelen gaat de stichting samenwerkingsverbanden aan met verschillende organisaties. Waar de doelgroep terecht kan voor begeleiding en ondersteuning.

Contact

Stichting Kracht & Pracht
Muriël Richard
E-mailadres: contact@krachtenpracht.nl
Website: krachtenpracht.nl
Telefoonnummer: 06 27511901
KVK nummer: 5278735

Voor donaties en giften kunt u gebruik maken van het volgende rekeningnummer:

NL24 ABNA 0527597678 t.n.v. M.L. Richard, Stichting Kracht & Pracht o.v.v. donatie.

Wat hebben we in huis

Leden

Vrijwilligers

Ons team bestaat uit 6 vrijwilligers
lees verder

Activiteiten

De activiteiten worden begeleid door….
lees verder